El Programa d’Entrega Social per Entitats incorpora Botiga Amiga Online com a nova eina per accedir a lots de roba

19 octubre 2019 Notícies

Botiga Amiga Online és un espai virtual que permet potenciar la sortida de béns de segona mà de Formació i Treball amb l’objectiu de donar-los-hi una segona vida i evitar així que es converteixin en residus. Amb aquesta eina ara també volem potenciar les entregues a les entitats col·laboradores del Programa d’Entrega Social per Entitats. S’ha creat un espai virtual específic on la Fundació Formació i Treball publica les ofertes de roba, en format lot, per a què així, qualsevol entitat de la xarxa pugui accedir-hi. Les ofertes més habituals que s’hi trobaran a la web són lots de mantes, jerseis, jaquetes, roba interior, pantalons o samarretes.  Les entitats que es mostrin interessades poden realitzar la compra del lot a cost 0€ . Es tracta d’un recurs totalment gratuït per les entitats. Que poden sol·licitar els lots de roba en funció de les seves necessitats per repartir entre les seves usuàries i usuaris.

 

Com funciona?

En primer lloc cal accedir a la web https://botigaamiga.org/  i dirigir-se a la categoria de producte ‘Roba i complements’ i clicar a l’apartat ‘Entrega social’.

Allà s’hi poden consultar tots els lots disponibles per a les entitats. Aquelles que estiguin interessades en efectuar sol·licituds de lots de roba a l’espai virtual, rebran una contrasenya per procedir a la compra i un codi de descompte.

 

Amb el suport de:

 VEURE TOTES LES NOVETATS