El programa Incorpora de Tarragona – FiT – capacita a 100 persones en habilitats digitals durant 2023

07 febrer 2024 Notícies

Treballant en Digital és una formació impulsada pel programa Incorpora de la Fundació “la caixa”  amb la Fundació Accenture. Durant 2023, a Tarragona, la Fundació Formació i Treball com a entitat col·laboradora del programa Incorpora ha impartit el curs a un centenar de persones usuàries de l’entitat.

Treballant en Digital es tracta d’una càpsula formativa de 20 hores de durada dividida en 10 sessions mixtes (presencials i en línia) dirigida a reduir la bretxa digital en col·lectius vulnerables. A través de recursos pràctics, s’acosta a les persones participants al món tecnològic i digital oferint recursos adaptats tant per a la vida personal com professional, dotant-los de més autonomia. Cada professional Incorpora adapta el contingut i la metodologia a les necessitats i perfils de l’alumnat a fi de que aconsegueixin un nivell que els permeti millorar la seva ocupabilitat i adquirir unes capacitats digitals òptimes.

Existeixen dos nivells:

-Nivell 1: Coneixement bàsic del món d’Internet, bon ús de les TIC (tecnologies de la informació i de la comunicació), telèfon intel·ligent i navegar per Internet.

-Nivell 2: Aprendre a realitzar gestions administratives, compres en línia i diferents recursos, compartit arxius en línia etc.

Durant 2023 han participat persones usuàries dels diferents programes Incorpora que gestiona la Fundació Formació i Treball en la delegació de Tarragona, així com persones treballadores de les empreses d’inserció del grup i Ajuntaments com el de Miami Platja i el de Torredembarra.

 

 

 VEURE TOTES LES NOVETATS