Els i les participants del projecte ACOL fan una formació sobre igualtat i medi ambient

05 setembre 2023 Notícies

La nostra entitat té per objectiu promoure la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i també augmentar la consciència i el coneixement sobre els problemes ambientals. D’aquesta manera, el passat mes de juliol, les persones participants del Programa ACOL 2022 van assistir a la formació d’Igualtat d’Oportunitats i Medi Ambient. Aquest taller, que va tenir una duració de 3 hores, pretenia, en primer lloc, sensibilitzar a les i els participants per no reproduir conductes destructives pel nostre planeta i, en segon lloc, treballar la perspectiva de gènere des de diversos àmbits com el laboral, el familiar i social i en la reproducció d’estereotips.

Vam convidar a les i els participants a debatre sobre aquestes temàtiques a través de dinàmiques pensades per reflexionar entre totes i els resultats van ser molt positius: una participació total on van mostrar interès sobre les temàtiques, van sorgir diverses reflexions i punts de vista.

Des de la Fundació creiem indispensable la creació d’espais per poder reflexionar sobre qüestions tan importants com el medi ambient i la igualtat d’oportunitats, ja que són la base per la cohesió social.

Contractes subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuat d’acord amb les condicions establertes a la Línia ACOL del Programa Treball i Formació regulada per la Resolució EMT/349/2022, de 15 de febrer, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2022 en relació amb les actuacions de la Línia ACOL del Programa Treball i Formació (ref. BDNS 610949), regulada per l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC – Treball i Formació), modificada per l’Ordre EMT/68/2022, de 20 d’abril.VEURE TOTES LES NOVETATS