Els i les participants del projecte ESAL reforcen les seves competències digitals amb 60 hores de formació

17 juliol 2023 Notícies

Un any més la Fundació Formació i treball realitza la formació obligatòria en competències digitals bàsiques destinada als i les participants del programa ESAL, projecte promogut pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya).

Durant els mesos de juny i juliol els i les treballadors/es han tingut l’oportunitat de realitzar dins de la seva jornada laboral, 60 hores de formació en competències digitals. S’ha seleccionat aquesta formació perquè considerem que les competències digitals bàsiques són imprescindibles per l’accés a la feina i la manca d’aquestes pot dificultar la inserció al mercat laboral ordinari.

Els i les treballadors/es han finalitzat el curs amb èxit i van tenir l’oportunitat d’expressar personalment la seva gratitud a la tècnica referent del SOC, que els va visitar al final del curs.

Durant els propers mesos els i les participants continuaran formant-se en competències instrumentals, bàsiques i transversals ja sigui a través de tallers o in situ a les tutories individualitzades o grupals.

En finalitzar el programa s’espera que les persones hagin adquirit les competències i eines necessàries per continuar la seva recerca laboral i posterior inserció a l’empresa ordinària.

Promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya Executada per: Formació i Treball, Fundació Privada Finançada per: Servei d’Ocupació de CatalunyaVEURE TOTES LES NOVETATS