Èxit d’assistència i de persones ateses al primer Saló de l’Ocupació Juvenil

28 març 2018 Notícies

El primer Saló de l’Ocupació Juvenil va tancar les seves portes el passat divendres 16 de març amb èxit d’assistència. Prop de 10.000 visitants van acostar-se a la Fira de Barcelona durant els 3 dies del saló per connectar els joves amb tota l’oferta formativa i laboral.

A través de l’stand de Formació i Treball vam atendre centenars de persones amb inquietuds diferents i els vam informar sobre les activitats que realitzem per millorar la inclusió i la inserció de persones en risc d’exclusió social. A més, els visitants van poder preinscriure’s in situ als cursos d’auxiliar de cuina i de cambrer/a que s’inicien el proper 3 d’abril i tastar les galetes especials per a l’ocasió que van realitzar els alumnes i treballadors de l’Escola Restaurant D’ins. En aquest sentit, un centenar de persones van fer la seva sol·licitud per als cursos d’auxiliar de cambrer/a, cuina, càtering i venda de productes frescos.

El dijous 15 de març la cap de sala del Restaurant D’ins Olga Freixa, acompanyada del cambrer de D’ins Campus Mohammed Vadel, van realitzar una demostració pràctica amb smoothies i sucs naturals, on els presents van poder fer realitat les seves creacions i tastar-ne els resultats.

Aquest esdeveniment, que coincidia amb la Setmana de la Formació i el Treball, convidava el públic assistent a descobrir els serveis públics i municipals de recerca de feina, informar-se sobre els programes i projectes d’entitats del tercer sector que disposen de programes d’orientació i de recerca de feina, entrar en contacte amb empreses que busquen talent jove i/o ofereixen feina de qualitat al Market Place del Saló; així com acostar-se al món de l’emprenedoria com una oportunitat més d’accedir al món laboral o assessorar-se sobre els teus drets i deures laborals.

Tres dies intensos d’activitats, d’intercanvis i complicitats per acostar als joves a un futur laboral digne!VEURE TOTES LES NOVETATS