Fem Coders, compromís per una societat tecnològica inclusiva

10 novembre 2023 Notícies

Conclou amb èxit una nova edició de Fem Coders, en la qual les participants, totes dones, van demostrar un compromís i un esforç excepcionals. Gràcies a l’expertesa de Factoria F5, que va aportar el seu coneixement tècnic, i al  acompanyament sociolaboral de la Fundació Formació i Treball, estem un pas més a prop de construir una societat tecnològica veritablement inclusiva.

L’objectiu del projecte és empoderar i capacitar a dones en situació de vulnerabilitat que es convertiran en el talent digital femení al sector tecnològic, models a seguir per les noves generacions que contribueixen a tancar la bretxa digital.

Aquesta promoció, va comptar amb la col·laboració de la Fundació Caixa d’Enginyers, qui vam becar a les coders durant la seva formació. Aquestes beques no només van reconèixer el talent i la dedicació de les participants, sinó que també van servir per complementar i reforçar els seus esforços en aquest camp desafiador.

Formació i Treball celebra els èxits de les dones en la tecnologia i confirma que aquests “bootcamps” representen un pas valuós cap a un futur més equitatiu i inclusiu. 

 

 VEURE TOTES LES NOVETATS