Formació i Treball impulsa una formació d’Agent Cívic dirigida a usuaris de Projecte Home

15 desembre 2020 Notícies

Des de l’Àrea de Formació de la Fundació Formació i Treball s’ha impulsat un curs d’Agent Cívic dirigit a usuaris de Projecte Home. Es tracta d’una formació pionera i la primera col·laboració que l’entitat realitza amb Projecte Home. La formació va començar al mes d’octubre i s’ha desenvolupat fins a mitjans de desembre a les instal·lacions de la seu de Formació i Treball al districte de Sant Martí, al carrer de Bolívia. En total han estat 6 persones que s’han format durant dos mesos en un curs de 50 hores de durada..

A través d’aquest curs s’han desenvolupat les competències necessàries per exercir la tasca d’agent cívic, basada en la informació i la sensibilització cap a actituds cíviques i de convivència de la ciutadania. Per a la millora de l’ocupabilitat, també s’han dut a terme cursos i seminaris específics, amb una atenció especial a les competències digitals.

El balanç d’aquesta primera formació amb Projecte Home ha estat molt positiu. Per aquest motiu s’ha confirmat que es farà una segona edició l’any vinent amb noves formacions dirigides a usuaris d’aquesta entitat.VEURE TOTES LES NOVETATS