Formació i Treball rep una donació de més de 350 matalassos d’Emma Colchón

17 juny 2022 Notícies

La Fundació Formació i Treball ha rebut una donació de 366 matalassos de l’empresa Emma – The Sleep Company, que facilitaran els Programes d’Entrega Social que la Fundació gestiona per persones en situació vulnerable derivades de serveis socials. Amb aquesta acció, alhora, l’empresa Emma vol ajudar a les famílies a afrontar l’encariment de la vida en productes bàsics que són essencials per una bona salut i descans.

En aquest sentit, als Programes d’Entrega Social que gestiona la Fundació accedeixen famílies derivades de diferents serveis socials, majoritàriament serveis socials de Barcelona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Adrià de Besòs o entitats com Càritas per cobrir una necessitat no coberta. Les persones que es beneficiaran ho faran a través de l’establiment “Botiga Amiga” i escolliran el moble que requereixen entre tots els exposats a la botiga. Aquesta és una manera de dignificar les entregues, donant el dret a escollir en funció dels gustos i preferències de cada persona.

D’altra banda, donar una segona vida als mobles mitjançant la recuperació i el muntatge des del taller de mobles, no només genera un impacte social a les famílies que ho necessiten, sinó que també genera un impacte mediambiental positiu, reduint el residu i fomentant la creació de llocs de feina per persones vulnerables, en aquest cas muntat i posant a punt les donacions des del taller de mobles.

Per la seva banda, Emma Colchón té per objectiu afavorir el descans de les persones, perquè és una de les formes de treure el millor d’un mateix en el dia a dia i davant de qualsevol situació personal o laboral. És per aquest motiu que vol comprometre’s amb la societat fent de suport a organitzacions com Formació i Treball.

Amb els 366 matalassos que s’han rebut, Formació i Treball podrà donar un millor descans a les persones que atén en situació de vulnerablitat.VEURE TOTES LES NOVETATS