Formació i Treball et convida a fer la “donació del mes”

10 maig 2019 Cornellà de Llobregat

En el marc del nostre Programa d’Entrega Social (PES) rebem donacions d’empreses i particulars que tenen com a objectiu cobrir les necessitats bàsiques de persones amb escases recursos econòmics.

Què recollim?

El mobiliari endonar – li una altra vida.

Després d’un procés de selecció, restauració que realitzen els nostres treballadors d’inserció laboral, exposem el nostre establiment solidari “Botiga Amiga” de Sant Adrià perquè escullin en funció dels gustos i funciones de les usuarios beneficiaries.

D’entre els productes que recollim trobaràs mobles, llits, lliteres, matalassos, armaris, taules, sofàs, cadires, prestatgeries escriptoris, tauletes, butaques, entre d’altres.

Com neix?

El servei de recollida neix  amb l’objetiu de dignificar a moltes famílies que així ho requereixen i donar accés a aquesta necessitat no coberta. Així mateix de fer els lliuraments socials  a persones en situació de risc d’exclusió social.

Aquest és un servei tant per a empreses com per a particulars de l’àrea metropolitana de Barcelona. El material recollit ha d’estar en molt bon estat i el més important és que aquest  tingui una sortida per donar-li un benefici: que és la segona utilitat.

Si els mobles estan en bon estat i es poden aprofitar es recullen gratuïtament. La recollida és de dilluns a divendres, majoritàriament als matins. Per valorar l’estat del moble, abans de fer la recollida, els usuaris ens han d’enviar fotografies  a través de donacions@formacioitreball.org per valorar l’estat del mobiliari i si té sortida pèr els nostres col·lectius.  A  l’hora de fer la recollida l’equip valorarà si les imatges corresponen a la realitat de l’objecte a donar. 

Cal destacar també que som un servei de recollida de mobles però sobretot de recuperació d’aquest mobiliari, recordant sempre que estiguin en bones condicions i que també tinguin una sortida per les famílies beneficiàries dels nostres programes de lliurament social. Així mateix ens encarreguem del buidatge de pisos i oficines, entre d’altres. En el cas que l’estat de conservació no fos òptim, oferim un servei de recollida de mobles. 

A més, moltes empreses poden realitzar un buidatge d’oficines i donar els seus armaris, taules, cadires i material d’oficina perquè se’ls pugui donar una segona vida i transformar la seva utilitat.

Col·labora!

Qualsevol persona, empresa o centre educatiu pot fer donacions de mobles o instal·lar un contenidor i formar part de processos de recuperació, restauració o transformació d’elements reciclats que desenvolupa la Fundació des de fa més de 25 anys. Si vols col·laborar pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a donacions@formacioitreball.org

A tenir en compte:

Hi ha alguns detalls, conceptes i excepcions que cal destacar abans de fer o rebre donacions:

  • En una donació sempre intervenen dues parts: qui dóna i qui rep. Per una banda es dignifica l’entrega social a través de la nostra cadena de establiments Botiga Amiga i per l’altre banda  s’aprofiten els mobles que el donant no fa servir.
  • Per fer les donacions hi ha un mínim de recollida.
  • Cobrem el servei de recollida en el cas de què el producte estigui en males condicions i es porta a la deixalleria.
  • Els materials donats han de estat en molt bon estat.
  • La teva donació crea oportunitats laborals, dóna recursos a famílies i s’evita la destrucció del residu.

Aquest programa d’accions pels lliuraments socials dels col·lectius en risc o situació d’exclusió social compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través de l’Agència de Residus de Catalunya.

                  Resultado de imagen de agencia de residusVEURE TOTES LES NOVETATS