Formacio i Treball i Fundación Quiero Trabajo s’uneixen per donar poder a les dones

28 maig 2019 Notícies

Des Fundació Formació i Treball es posa en valor la transparència en totes les accions i projectes que es desenvolupen a nivell d’ocupabilitat i així proporcionar el salt al món laboral ordinari a persones en situació de vulnerabilitat. Així mateix, gràcies al treball en xarxa, comptem amb una àmplia xarxa d’empreses col·laboratives que treballen per un fi comú: la inclusió. És per això que es va realitzar una activitat de dos dies amb treballadores d’inserció del gènere femení en col·laboració amb la Fundació Vull Treball. Aquest taller va formar part del programa Incorpora de la “Obra Social La Caixa”.

La Fundación Quiero Trabajo, entitat que es dedica a preparar a dones que han arribat a la fase de l’entrevista en el procés de recerca de feina, tenen la finalitat per una banda de brindar tant assessorament psicològic com de competències amb un equip multidisciplinari de dones i per l’altra banda impartir classes magistrals sobre aspecte personal i de coaching personal per empoderarles a l’hora del procés de selecció en una entrevista de treball en funció del lloc a què es presentin.

La col·laboració entre les dues fundacions té com a objectiu oferir a les dones en situació de vulnerabilitat eines necessàries per accedir d’una manera més segura a un procés de selecció amb més igualtat de condicions.

Des Formació i Treball es deriven a aquelles dones que es cregui convenient i s’ofereix l’oportunitat de derivar-les sense cap cost econòmic. Van ser dues sessions de dues hores, en les quals, una primera sessió es va tractar el tema de l’empoderament personal, combinant una metodològica teòrica i pràctica i una altra sessió sobre estilisme i imatge personal.

En aquesta activitat van assistir només treballadores del gènere femení, a causa que es tracta de crear vincles entre dones, augmentar la seva confiança i compartir experiències viscudes per fomentar el seu empoderament.

 

premi la caixa innovació      

 

 VEURE TOTES LES NOVETATS