Monogràfic de tall i tast de pernil: formacions decisives

21 juny 2017 Notícies
monogràfic tall i tast pernil

Hem repetit i repetit a tort i a dret la missió de la fundació: la inclusió de persones en risc d’exclusió social al mercat laboral. Però som conscients que sortir d’una situació de vulnerabilitat no és una tasca senzilla. Això sí, en coneixem el secret: la formació. Sota aquesta premissa oferim cursos i monogràfics que neixen amb la voluntat de dotar d’aptituds totes aquelles persones que desitgen formar part del mercat laboral ordinari. El darrer monogràfic? Tall i tast de pernil.

L’empresa Condal Chef ha estat l’encarregada de formar els alumnes en aquest monogràfic orientat a candidats per al món de l’hostaleria. Amb els coneixements teòrics i pràctics que ha proporcionat aquesta jornada, els alumnes afegeixen al seu perfil professional noves habilitats que complementen el seu currículum.

Formacions d’aquesta mena són les responsables de què els nostres alumnes aconsegueixin els desitjats contractes laborals un cop han finalitzen els seus itineraris. En definitiva, els monogràfics com el de tall i tast de pernil resulten decisius per al futur dels nostres alumnes. Com més coses sabem, més oportunitats tenim de gaudir d’un futur laboral digne. Apostem per la inclusió formant grans professionals!VEURE TOTES LES NOVETATS