Instal·lació de plaques fotovoltaiques, nova línia d’IServeis

22 març 2024 Notícies

La instal·lació de plaques fotovoltaiques és l’última línia de negoci que incorpora l’àrea de serveis de la Fundació Formació i Treball. Una proposta vinculada a l’economia verda que, com la resta de serveis de l’entitat, combina la formació i l’acompanyament a la inserció de persones en risc d’exclusió social.

Aquesta nova proposta va començar el 2023, Càritas va ser l’entitat sol·licitant del projecte i la Fundació Formació i Treball Empresa d’Inserció l’executora, tot plegat dins la Convocatòria 2022 de Projectes del Fons Santander Responsabilitat Solidari, FI per al foment de l’ocupació amb persones en situació o risc d’exclusió social que finalitza aquest mes de març.

Les persones participants en el projecte van venir derivades de Càritas Diocesana de Barcelona i altres entitats socials del territori, i han estat coordinades i acompanyades pels tècnics/es d’inserció, orientadors/es laborals i treballadors/es socials de referència.

Durant el desenvolupament de la iniciativa que ha tingut una durada de més d’un any, s’ha format a l’equip de persones seleccionades de manera teòrica i pràctica i s’han dut a terme feines reals d’instal·lació de plaques acompanyats d’un Tècnic/a d’Acompanyament a la Producció. 

Tot plegat ha constituït en un equip qualificat que esdevé el nou equip d’iServeis totalment operatiu per continuar amb les demandes que el mercat ofereix. “Estic feliç de poder tenir aquest treball, em permet millorar la meva vida i a més és una professió de futur”, comenta Djibril un dels treballadors. Com el, el seu company que va partir del Senegal buscant una oportunitat, transmet el seu entusiasme d’haver aconseguit aquesta oportunitat laboral dins de l’economia verda.

En aquestes imatges es pot veure com treballen en l’última obra que han realitzat i finalitzat amb èxit.

 

 

 

Contacte: serveis@formacioitreball.org

 

                   VEURE TOTES LES NOVETATS