La campanya solidària de recollida del estableciments de Dir duplica la xifra en roba i sabatilles esportives

12 abril 2019 Notícies

Un petit gest pot canviar-ho tot! La teva roba pot canviar vides i marcar la diferència! Creus en el poder dels petits gestos? Nosaltres sí!

Des de la Fundació Formació i Treball i aquesta vegada, conjuntament amb Arrels Fundació, hem promogut una campanya amb la Fundació DiR, un club vinculat a l’acció social i amb un dels seus objectius de fer front a la desigualtat social i econòmica que pateixen algunes persones a Catalunya. Durant 15 dies del mes de març s’han bolcat socis i sòcies dels clubs Dir per col·laborar en aquesta campanya, aportant aquella bossa, aquelles sabatetes o samarretes que ja no utilitzen als nostres contenidors ubicats a la recepció dels diferents clubs per donar-li’s una segona vida.

Un total de 21 establiments esportius dels Club Dir i BDir que s’han sumat a la campanya i han recollit fins a 3.305. kg, una xifra que s’ha duplicat d’un any per l’altre, essent, la recollida de l’any passat de gairebé 1.500kg. Des de la nostra Fundació promovem campanyes solidàries amb les que fem recollida, selecció i classificació de la roba usada per portar a terme la nostra missió: la formació i inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat així com també el desenvolupament de Programes d’Entrega Social (PES)  de productes de primera necessitat.

A més a més no ens hem d’oblidar que a través de la recollida y selecció de la roba  promovem un impacte mediambiental positiu allargant el cicle de vida de la roba.  Tota la realització de la campanya és amb el objectiu de crear llocs de feina, reduir els residus i afavorir l’accés del producte a les persones en situació de vulnerabilitat. És per això que potenciem el treball en xarxa amb diferents entitats i empreses per desenvolupar conjuntament accions socials que promoguin la igualtat social.

Formació i Treball             Resultado de imagen de arrels fundació            VEURE TOTES LES NOVETATS