La Fundació Formació i Treball renova el seu compromís amb el Programa Incorpora de la Fundació la “Caixa”

20 febrer 2024 Notícies

La Fundació Formació i Treball renova un any més els convenis de col·laboració del programa Incorpora amb la Fundació “la Caixa” a: Sant Adrià del Besòs, Tarragona, Garraf (Vilanova i la Geltrú), Baix Llobregat (Cornellà) i Barcelonès Nord (Badalona).

En un any marcat per reptes i transformacions, els indicadors del Programa Incorpora, gestionat per la Fundació Formació i Treball en col·laboració amb La Fundació “la Caixa”, reflecteixen un impacte positiu i un compromís continu amb la inclusió social. Aquest programa, que té l’objectiu de millorar la inserció sociolaboral de col·lectius en situació de vulnerabilitat, ha assolit avenços significatius durant el 2023. Durant aquest any, les seus del projecte a Sant Adrià del Besòs, Baix Llobregat, Barcelona, Badalona, Garraf i Tarragona han atès un total de 1.521 persones. La proximitat ha estat clau per entendre les necessitats específiques de cada territori i adaptar els serveis amb precisió.

Un dels assoliments més destacats del Programa Incorpora al llarg del 2023 ha estat la realització de 793 insercions al mercat laboral. Aquesta xifra representa oportunitats de treball tangibles que han ajudat a transformar les vides de les persones participants, oferint-les un camí cap a la independència i la sostenibilitat financera. 

La col·laboració amb el teixit empresarial ha estat fonamental per a l’èxit del programa. En total, s’han establert aliances amb 535 empreses, de les quals 211 són noves empreses contractants. Aquestes han participat activament en el servei d’intermediació laboral, oferint un total de més de 700 ofertes, demostrant la seva implicació en matèria de responsabilitat social coorporativa.

 

 

 VEURE TOTES LES NOVETATS