La roba per a la llar també és necessària!

27 abril 2017 Notícies
donació textura

Textura Interiors i la Fundació Amiga, amb la col·laboració d’AERESS, han posat en marxa una campanya de recollida de roba per a aquells que en necessiten.

Recicla les peces de la llar que ja no utilitzis per tal que les puguin utilitzar aquelles persones que sí en necessiten. Aquesta és la definició de la campanya que la marca de roba per a la llar Textura Interiors ha posat en marxa juntament amb la Fundació Formació i Treball, i amb la col·laboració d’AERESS, l’Asociación Española de Recuperadores de Economía Social y Solidaria.

“Ajudar els altres és ajudarte a tu mateix”. Seguint aquesta premissa, tots els establiments de Textura Interiors,  Textura Baby&Kids i Textura Outlet disposen de contenidors de Roba Amiga. D’aquesta forma, les persones que dipositen la roba reben un xec regal, la quantitat del qual s’estableix en funció dels kg de roba que s’entreguin.

La destinació de la roba recollida són entitats socials del territori perquè en puguin fer ús persones que necessiten peces per a la llar, de manera que es demana que la roba es trobi en bon estat i que sigui reutilitzable. Les peces de ropa que es poden donar són llençols, tovalloles, mantes, cobrellits, draps de cuina, estovalles i qualsevol altra peça que pugui ser útil per a la llar.

El dia 30 d’abril finalitza la campanya, que s’ha extès per tot el territori espanyol i que està tenint una acollida molt positiva. Dóna i ajuda, la teva col·laboració és essencial!VEURE TOTES LES NOVETATS