La tercera edició de l’Speed Dating tanca amb molt bon feeling!

30 maig 2018 Notícies

La tercera edició de l’Speed Dating ha estat un èxit! Des de la Fundació hem organitzat una trobada que és una nova fórmula de posar en contacte empreses i candidats per treballar-hi i que suposa una gran oportunitat per a tots ells.

Les empreses han pogut escoltar durant tres minuts les explicacions i competències de cadascun dels 27 candidats per després, en dos minuts, rebre un retorn sobre el seu perfil. Durant aquestes entrevistes s’han generat sinergies i bones sensacions que els responsables dels recursos humans tindran, de ben segur, en compte.

L’hotel Barcelona PrincessSerunion, l’hotel Hilton, Arcasa, Carrefour, Fundació Cares i Ziga-Zaga, entre d’altres, són algunes de les empreses que han participat en l’Speed Dating. Les empreses han estat valorant molt positivament els nostres protagonistes per a futurs processos de selecció i fomentar la inclusió.

De nou, una gran oportunitat que interessa tant a les empreses com a les persones que busquen treballApostem per fórmules que potenciïn la inserció, apostem per un futur ple d’oportunitats! 

Aquesta activitat s’emmarca dins del projecte Impulsa’t, iniciativa que compta amb el suport de la Fundació Agbar i de l’Ajuntament de Barcelona.VEURE TOTES LES NOVETATS