L’Abdelmalek explica als seus companys/es del programa Treball i Formació la seva tasca al punt verd

17 octubre 2023 Notícies

El jove Abdelmalek, aprofitant que el grup de participants del programa Treball i Formació va realitzar la formació d’igualtat i mediambient, va tenir l’oportunitat d’explicar el seu dia a dia a la feina com a treballador de deixalleria de Sant Andreu, així com la importància del fet que totes i tots realitzem un correcte reciclatge i ús de contenidors i punts verds, per tal de contribuir a no malbaratar els recursos naturals i contribuir a disposar d’un planeta més saludable. Va aconseguir posar en valor la seva feina, engrescant a que les companyes i companys tinguin actituds més responsables en el seu dia a dia a partir d’accions que podem integrar fàcilment en les nostres vides.

Per tal de concloure la sessió, vam practicar mitjançant un joc on hem de dipositar cada tipus de residu, segons els diversos contenidors al nostre abast o les deixalleries on podem portar electrodomèstics i altres materials que no són susceptibles d’entregar en altre lloc, per tal de contaminar el mínim possible i reciclar al màxim aquelles matèries que ho permeten.

Contractes subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuat d’acord amb les condicions establertes al programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/2196/2022, de 30 de juny, i l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, modificada per l’ordre EMT/68/2022, de 20 d’abril, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació. I finançat amb càrrec als fons rebuts del Servicio Público de Empleo EstatalVEURE TOTES LES NOVETATS