Les persones treballadores del programa Treball i Formació per a Joves tutelats i extutelats realitzen la formació en Competències Digitals Bàsiques

01 juny 2022 Notícies

El grup de joves que treballaran durant un any a Formació i Treball està realitzant, durant aquest mes de juliol, un formació de 60 hores en competències digitals bàsiques. Aquesta formació, obligatòria i subvencionada del SOC, està encaminada a què moltes de les persones participants, superin la bretxa digital i millorin els coneixements informàtics d’aquelles i aquells que ja parteixen d’una bona base competencial. La formació està resultant per les treballadores i treballadors molt engrescadora i estan descobrint dia a dia el potencial de les noves tecnologies, les eines informàtiques i ofimàtiques, tant per la seva vida diària com per a aplicar-les als seus llocs de feina, presents i futurs.

Aquesta és una de les formacions que realitzen durant l’itinerari d’acompanyament, paral·lel al seu dia a dia a la feina. Elles i ells treballen a departaments diferents i implementen els nous coneixements a la cuina, els diferents magatzems i les botigues, entre d’altres, on dia a dia posen a prova les moltes millores a nivell competencial que s’estan donant al llarg de tot l’any.

Contractes subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuat d’acord amb les condicions establertes al programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/2870/2021, de 17 de setembre, i l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació. I finançat amb càrrec als fons rebuts del Servicio Público de Empleo Estatal. 

 VEURE TOTES LES NOVETATS