Les persones treballadores del Programa Treball i Formació per a Joves tutelats i extutelats reben una formació en alimentació saludable a la Universitat de Barcelona

19 juliol 2022 Notícies

Les persones joves extutelades i tutelades del programa Treball i Formació que treballen un any a la Fundació Formació i Treball, van rebre el 14 de juliol una formació sobre alimentació saludable al Campus d’Alimentació de Torribera de la Universitat de Barcelona. La formació, a càrrec de les Doctores Mª Carmen Vidal Carou i Teresa Veciana Nogués, va resultar molt engrescadora pels i les alumnes i van poder entendre millor com funciona l’alimentació humana, quins són els hàbits alimentaris necessaris per tenir una dieta saludable, així com els perills de tenir una dieta desequilibrada. Per tots i totes els i les assistents, la sessió els ha aportat molts nous coneixements per a poder implementar i millorar el nostre dia a dia.

Volem traslladar els nostres agraïments a les Doctores i a la Universitat de Barcelona per tenir la deferència d’oferir als joves una sessió formativa tan interessant i profitosa, per adaptar-se a les necessitats de l’alumnat i fer-ho amb tanta il·lusió i tan amè.

Contractes subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuat d’acord amb les condicions establertes al programa Treball i Formació regulat per la resolució EMT/2870/2021, de 17 de setembre, i l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació. I finançat amb càrrec als fons rebuts del Servicio Público de Empleo Estatal. 

           

 VEURE TOTES LES NOVETATS