Luz de Gas acollirà un concert solidari de ComeBack per diferents entitats

18 juny 2019 Notícies

Des de Fundació Formació i Treball et convidem a un concert solidari que es realitzarà a la sala Luz de Gas – (Carrer de Muntaner, 246, 08021 Barcelona) – el 18 de juliol a les 20:30 hores. Aquest concert serà benèfic i la recaptació anirà destinada a les entitats Soñar Despierto , Mary ‘s Meals, Fundació Domus Misericordiae Sant Josep, Projecte Alpha, i la nostra Fundació.

Aquest concert el realitzarà el grup ComeBack, una banda musical de pop rock dels anys 80. La formació integrada per Fernando Echevarne, Fernando Marchesi, José Carlos Quintairos, Joan Muro, Louis, Manuel Miró i Tomàs Feliu, Comeback es dedica a versionar grans èxits de pop rock nacional i internacional i ho fan per una bona causa.

L’esdeveniment ens convida a gaudir de l’actuació musical de Comeback, amb cançons conegudes per tots, des del rock internacional de Queen, Beatles o Dire Straits entre molts altres, fins també cançons de la seva autoria. Una bona estona de música i ball amb agradable companyia en un espai de confort el dijous 18 de juliol a partir de les 20: 30h en el seu concert solidari a la Sala Luz de Gas.

Les entrades es podran comprar online i a través del nostra cadena de establiments Botiga Amiga.

Botiga Amiga Gràcia: carrer de Puigmartí, 28                        • 93 303 41 00
Botiga Amiga Raval: carrer de l’Hospital, 89                          • 93 310 73 55
Botiga Amiga Sant Antoni: carrer de Viladomat, 43             • 93 303 41 00

T’ho perdràs?VEURE TOTES LES NOVETATS