Mantenim serveis logístics essencials a Barcelona i Tarragona

20 març 2020 Notícies

 

Aquesta setmana de contenció de l’epidèmia del COVID19, a la Fundació Formació i Treball hem reorganitzat les nostres activitats productives i d’acció social. Avui informem dels serveis mínims de recollida de contenidors de roba i de recollida de cartró i voluminosos.

Servei de gestió del tèxtil i recollida de contenidors

Una de les activitats clau de la línia estratègica tèxtil és la recollida selectiva de roba de segona mà dipositada en els contenidors en la via pública. Actualment mantenim uns serveis mínims a les províncies de Barcelona i Tarragona per tal de garantir les bones condicions en els punts de recollida dels municipis, evitant que els contenidors quedin sobrepassats i les bosses de roba quedin acumulades a l’exterior. En aquest sentit, l’activitat s’alinea amb els serveis que es consideren indispensables en aquest estat d’alarma: la salubritat dels espais públics. Les pròximes setmanes l’equip de logística també donarà suport a la provisió de serveis bàsics a l’àrea d’alimentació.

Servei de recollida de cartró i voluminosos

La recollida selectiva de cartró al Garraf adapta la seva activitat a les necessitats municipals. Aquest servei ha unificat les rutes de recollida en una única que abasta les poblacions de Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Canyelles i Sant Pere de Ribes. L’equip recull cartró de tots els establiments i empreses que han de continuar amb la seva tasca pel seu caràcter de servei públic en les circumstàncies actuals: principalment mercats d’aliments i farmàcies. També es fa recollida en empreses actives que generen una gran quantitat de cartró que no pot emmagatzemar-se ni deixar en els espais públics.

També mantenim la recollida de voluminosos en servei mínim. Aquesta és una activitat municipal. Hi ha una menor demanda a causa de la situació excepcional i el canvi en els hàbits de la població però les recollides se segueixen garantint en les urbanitzacions per evitar acumulació de material als carrers residencials i el consegüent focus de brutícia. En aquest sentit la neteja de franges forestals que voregen zones residencials continua amb estat de serveis mínims.

Les noves mesures de contenció que puguin anunciar les autoritats competents s’implantaran de manera ràpida i eficient en totes les empreses del Grup. Mentrestant, seguirem informant dels nostres serveis i de la gestió que anem fent d’aquesta situació extraordinària.

Tot anirà bé.VEURE TOTES LES NOVETATS