Marlex dona 2.500€ per a la inserció laboral de dones del programa formatiu de desenvolupament web

03 desembre 2021 Notícies

La Fundació Formació i Treball ha enfortit la seva aliança amb l’empresa Marlex amb diferents accions. Recentment la consultora de recursos humans ha fet una donació de 2.500€ que es destinaran a potenciar la inserció laboral de dones participants del programa formatiu de desenvolupament web. En paral·lel Marlex ha realitzat un parell de sessions de formacions sobre processos de selecció i un role-playing d’Speed Dating dirigides a les persones participants del programa Impulsa’t de Formació i Treball, on hi han participat una vintena de persones. 

Segons Loida Gumà, tècnica d’Intermediació Laboral a Formació i Treball i responsable de l’Impulsa’t, la participació d’empreses externes com Marlex aporten valor al projecte. “Apropen a les persones que atenem a l’entorn i context real del teixit empresarial actual, i ajuden a mantenir-les actualitzades”, assegura Gumà. Per la seva banda, des de Marlex expliquen que les sessions presencials ajuden d’una manera pràctica a millorar la inserció laboral de les persones participants. Des de la consultoria asseguren que aquesta col·laboració suposa per ells poder involucrar l’equip de manera activa en el compromís social que té Marlex i poder portar un pas més enllà la seva voluntat de poder ajudar a empreses i persones.

Amb aquestes sessions formatives les participants han pogut detectar els seus punts de millora i  destacar les seves competències i habilitats de cara a fer front a futures entrevistes laborals. En Rosendo Pedro, un dels participants de l’Impulsa’t, explica que li serà molt útil tot el que ha après quan trobi feina. “Hem treballat per tenir l’autoestima alta, saber vendre’s i saber la feina que vols”, ha destacat en Rosendo. La Marta García, una altra de les participants, explica que ha après a millorar el seu currículum estructurant-lo d’una manera òptima. “Crec que podré millorar a l’hora de fer una entrevista laboral. Si a més a més ho practico una mica abans de tenir-ne una, agafaré més confiança en mi mateixa i els nervis marxaran a poc a poc”, comenta la Marta.

Amb motiu del 25è aniversari de Marlex, van decidir destinar un pressupost especial per a destinar-lo a accions socials. Aquest pressupost es va dividir en deu zones on Marlex té presència actualment. A la zona de Barcelona els va semblar d’alt impacte la tasca de Formació i Treball. Des de Marlex valoren la tasca de Formació i Treball de poder oferir la possibilitat de formar-se i créixer professionalment a moltes persones.VEURE TOTES LES NOVETATS