Botiga Amiga celebra el seu primer Mercat Solidari!

02 desembre 2022 Notícies

El passat dissabte 26 i diumenge 27 de novembre, Botiga Amiga amb Moda re- de Fòrum va celebrar el seu primer Mercat Solidari. Un mercat que va ser tot un èxit gràcies a la gran afluència de gent que hi va haver des de les 10 del matí fins a les 20 del vespre durant els dos dies.

Les llargues cues que es formaven a l’entrada de la botiga preveien un mercat exitós i així va ser. Des de primera hora del matí centenars de persones es van aglutinar per comprar objectes de decoració de tota mena, des dels objectes clàssics fins als objectes nadalencs, roba de la llar, complements i accessoris, entre altres coses. Al mercat, els i les assistents van poder trobar també els objectes per fer els millors regals aquest Nadal.

En definitiva, iniciatives com aquestes aconsegueixen acostar el comerç solidari a les persones, per fer així un món més just i sostenible amb el medi ambient.

El projecte tèxtil de la Fundació Formació i Treball es basa en una economia circular que respecta i cuida les persones i el medi ambient. El projecte, aposta per un espai de consum sostenible reutilitzant béns de segona mà i alhora afavorint la inserció de persones en risc d’exclusió social del territori.

Els establiments Botiga Amiga amb Moda Re- són també una proposta ètica que es complementen amb la seva vessant solidària, ja que els ingressos de l’establiment es destinen a iniciatives de formació i inclusió laboral de col·lectius vulnerables. Les persones que desenvolupen les seves tasques laborals en les nostres botigues, alhora també estan realitzant un itinerari laboral en el qual es formen i guanyen experiència per després poder accedir al mercat laboral ordinari.VEURE TOTES LES NOVETATS