Neix el web de la primera eina de contractació responsable: amigaett.org

08 agost 2017 Notícies
contractació

La primera eina exclusiva per a la contractació social i responsable de persones que es troben en una situació de vulnerabilitat, Amiga ETT Social, està d’estrena. Des de fa ben poc aquesta nova ETT ja està oberta al món i ensenya la cara a tothom. Com ho fa? A través de la seva pàgina web www.amigaett.org.

Entrant a www.amigaett.org podràs conèixer els valors d’aquesta nova iniciativa trencadora i innovadora en el món de la contractació laboral. Mitjançant la ràpida i àgil navegació pels diferents camps del menú del web descobriràs què fa especial Amiga ETT Social i què suposa col·laborar amb aquesta iniciativa promoguda per la Fundació Formació i Treball, especialitzada en la inserció laboral de persones socialment vulnerables.

L’essència del projecte, la proposta de valor que ofereix, les empreses a qui va destinada i les persones que formen part de l’ETT són les pestanyes que conformen aquesta nova pàgina web. A més, s’hi inclou un apartat dedicat a preguntes freqüents que aporten les claus del funcionament d’Amiga ETT Social i una secció dedicada a l’actualitat, amb peces escrites relacionades estretament amb aquesta eina de contractació responsable.

Encara no t’has passejat pel web www.amigaett.org? Hi trobaràs la resposta que busques: sí, treballem amb persones en risc d’exclusió social que desitgen entrar al mercat laboral ordinari! Es tracta de persones que per la dificultat del seu dia a dia aporten uns valors molt potents des del punt de vista professional: motivació, implicació, compromís, actitud…

La teva empresa aposta per la inclusió i la responsabilitat social? Si la resposta és afirmativa, necessites conèixer aquesta eina, perquè et canviarà la vida! Fes-hi un cop d’ull i contacta amb Amiga ETT Social si tens algun dubte, comentari o demanda. Estarem per tu!VEURE TOTES LES NOVETATS