Finalitza “Nodreix el teu Futur, camí a la feina”

30 gener 2023 Cornellà de Llobregat

Finalitza el projecte “Nodreix el teu Futur, camí a la feina” amb una jornada de cloenda al Castell de Cornellà. A l’acte van participar els representants de l’Ajuntament de Cornellà, el Sergio Gómez (Regidor adscrit de Polítiques Comunitàries) i la Lidia Gómez (Regidora d’Educació, Joventut i Acció Ciutadana); el patronat de la Fundació per a Joves la Carena i els tècnics i tècniques de la Fundació.

Aquest projecte va començar el gener de 2022 i ha estat dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys que pertanyen a col·lectius en risc d’exclusió social i que necessitaven un itinerari de formació i inserció. Al llarg de l’any s’han dut a terme dues promocions dels cursos d’Auxiliar de cuina i Auxiliar de comerç, unes formacions professionalitzadores de 400 hores teòriques i pràctiques on han obtingut els coneixements per a desenvolupar les seves professions.

 

“Nodreix el teu Futur, camí a la feina” és una iniciativa d’orientació laboral que des de Formació i Treball es desenvolupa mitjançant l’empresa d’inserció Recibaix, i en col·laboració amb l’entitat de Cornellà de Llobregat Fundació per a Joves la Carena.

Aquest projecte es dur a terme amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla ApropAMB.

 

     VEURE TOTES LES NOVETATS