Objectiu laboral assolit!

19 febrer 2024 Notícies

Quan al febrer de 2023 la N.M. va iniciar el seu contracte d’un any a Formació i Treball dins del programa ESAL (programa finançat pel Servei d’ocupació de Catalunya (SOC) i dirigit a persones aturades de llarga durada, col·lectiu dona i col·lectiu trans), ja tenia molt clar quin seria el seu objectiu laboral –subgovernanta en un hotel de Barcelona, i s’ha esforçat moltíssim per aconseguir-ho!

Durant tot l’any ha treballat a Formació i Treball al departament de neteja i posteriorment al departament tèxtil, experiències que han contribuït al desenvolupament de competències tècniques que podrà utilitzar en la seva nova feina.

A part de realitzar la seva jornada de 40 hores, la N.M. també ha tingut l’oportunitat de formar-se en competències transversals, ha participat en el campus de mediació i resolució de conflictes, en la formació d’igualtat i mediambient i en col·laboració a l’Escola superior d’Hostaleria de Barcelona ha pogut realitzar un curs de lideratge, comunicació i gestió d’equips i també ha pogut fer un altre curs de governanta, complementat així el seu currículum laboral.

La N.M. ha aprofitat aquest any per treballar, ampliar el seu aprenentatge i créixer personalment gràcies al curs d’avancem juntes impartit a la fundació, enfocat a la millora de l’autoestima i superació personal.

       
La constància de la N.M, la formació rebuda -que ha estat molta més que l’esmentada- i l’acompanyament tutorial han fet que al desembre de 2023 la N.M. ens comuniqués la seva baixa voluntària, ja què l’havien contractat com a coordinadora al departament de neteja d’un hotel de Barcelona, però les sorpreses encara no s’havien acabat, al gener de 2024 ens va comunicar que l’havien ascendit a subgovernanta d’hotel.

El cas de la N.M. és un relat d’esforç i superació professional i personal, esperem que la resta dels i les participants del programa ESAL puguin aconseguir els seus objectius en les properes setmanes. Els departaments d’acompanyament i prospecció estem treballant dia a dia per donar suport en la seva recerca laboral.

Promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya Executada per: Formació i Treball, Fundació Privada Finançada per: Servei d’Ocupació de Catalunya

 VEURE TOTES LES NOVETATS