Obre la primera Botiga Amiga a Vilanova i la Geltrú

23 octubre 2018 Notícies

El proper dijous 25 a les 17.15h, a la Rambla Salvador Samà número 23, tindrà lloc la inauguració de la primera Botiga Amiga de Vilanova i la Geltrú. Una botiga que no és un espai qualsevol, els ingressos d’aquest establiment es destinen a programes de formació i inserció laboral per a persones en risc d’exclusió social.
La venda al detall de roba, sabates i complements, a més d’oferir un contracte directe i estable a persones que tenen més difícil accedir a una oportunitat laboral (a formació i adquisició d’experiència professional) destaca com una eina mediambiental per allargar el cicle de vida a peces de roba que estan en perfecte estat per al seu ús.

Així doncs, és una aposta per les segones oportunitats mitjançant un model d’economia social, solidària i sostenible. Però també és un establiment punter, adaptat a les exigències del mercat, que busca revolucionar i trencar l’estigma afegit que històricament han pogut tenir els comerços solidaris.

Amb aquesta nova obertura, Vilanova i la Geltrú passa a formar part de la xarxa de territoris que compta dins del seu teixit comercial amb una Botiga Amiga, promoguda per la Fundació Formació i Treball , que afavoreix la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social, al mateix temps que treballa per la reutilització i reciclatge de roba.

L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i la participació de la Sra. Blanca Albà, regidora de l’Àrea de Polítiques a la Ciutadania, i la Sra. Marta Rovira, cap de Serveis Socials de Vilanova i la Geltrú.

 

Per més informació

936 31 44 02VEURE TOTES LES NOVETATS