L’esperit de superació de les persones, clau de l’èxit del programa POISES durant l’any 2021

15 desembre 2021 Notícies

Des de Formació i Treball participem de la mà de Càritas Espanyola en el repte comú pel foment de l’ocupació de persones en situació o risc d’exclusió social, dins el marc dels nombrosos programes en què col·laborem. En el marc del projecte POISES – PROGRAMA OPERATIVO DE INCLUSIÓN SOCIAL Y ECONOMÍA SOCIAL 2020-2023 s’ha aconseguit que vuit persones puguin millorar els seus projectes vitals i de futur gràcies a aquestes oportunitats laborals que se’ls hi han oferit. Destaquem dos casos.

Per un costat, la Glenis ha aconseguit regularitzar la seva situació administrativa i tirar endavant la seva família amb energia i optimisme. I, per altre costat, la Lesly ha tornat a motivar-se per estudiar i lluitar per obtenir un millor futur tant per ella com per la seva família. I aquestes només són dos resums de les històries que tenen aquests vuit usuaris.

De fet, durant l’any 2021, les 8 persones derivades de la Càritas Diocesana de Barcelona i que han sigut contractades gràcies al Programa POISES, han demostrat tenir un esperit de superació que els ha portat a tirar endavant i millorar professionalment gràcies a reorientar el seu perfil laboral i formar-se per tenir més i millors oportunitats en el futur. Les formadores sempre han valorat de manera excel·lent les ganes d’aprendre i continuar adquirint competències que ben segur contribuiran al seu èxit. L’equip tècnic està molt orgullós i continuaran acompanyant-los en aquest camí ple d’il·lusió!

 

 

 

POISES – PROGRAMA OPERATIVO DE INCLUSIÓN SOCIAL Y ECONOMÍA SOCIAL 2020-2023

Oportunidades de empleo inclusivo desde la economía social

Cofinanciado por el FSE 2014ES05SFOP012VEURE TOTES LES NOVETATS