Quatre alumnes de l’escola D’ins participen al projecte IdeATE

24 juliol 2017 Notícies
ideate

Quatre alumnes del curs d’Auxiliar de sala de la Fundació, que s’estan formant a D’ins escola i restaurant, han participat en el projecte IdeATE, que té com a objectiu conèixer i identificar les necessitats educatives dels participants en la recerca de treball en l’àmbit del turisme. Es tracta d’una iniciativa adreçada a menors de 29 anys i en què participen la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

IdeATE, o Improvement of Employability and Apprenticeship in Tourism Sector, és un projecte que ha nascut per proporcionar eines a joves estudiants per millorar la seva ocupabilitat en el camp del turisme. A més, IdeATE també ofereix a les petites i grans empreses del sector del turisme productes d’e-learning perquè fomentin la creació de treball i llocs de feina per a menors de 30 anys.

Des de la Fundació Amiga formem dia rere dia joves en diferents oficis. L’hostaleria és un dels camps que més treballem a través de l’escola D’ins, atès que qualifiquem els nostres alumnes d’una manera pràctica i la nostra formació els professionalitza en poc temps. Una de les claus rau en l’aprenentatge in streaming, atès que al mateix moment que es troben en període de formació serveixen, cuinen i treballen amb clients reals en un restaurant de qualitat.

Per aquest motiu, la nostra escola de restauració és viva, molt dinàmica i professionalitzadora. A més, ens agrada cuidar els nostres alumnes descobrint les seves aspiracions, esperances i il·lusions per al seu futur professional. Per aquest motiu, projectes com IdeATE encaixen amb la nostra visió i missió de projecció professional per als nostres alumnes.VEURE TOTES LES NOVETATS