Primer Sopar Solidari: la Nit per la Inclusió

25 setembre 2018 Notícies

Aquest any 2018 la Fundació commemora el seu 25è aniversari. És per aquest motiu que, després d’un any ple d’activitats i projectes, arriba el moment de realitzar una fita, per a nosaltres, “històrica”: celebrar el nostre primer Sopar Solidari.

La Nit per la Inclusió tindrà lloc el proper 9 de Novembre a les 20.30 hores a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) a Barcelona i té per objectiu oferir als seus comensals la millor experiència gastronòmica a través de la inclusió; és a dir, gaudir d’un servei de restauració elaborat i servit per l’Escola d’Hostaleria D’ins.

A més d’aquesta experiència també es viuran moments emocionants fruit de la presentació del Llibre “Podries ser tu”. Aportació literària que compta amb relats d’una dotzena de figures cèlebres del món literari, periodístic, econòmic i musical com Carme Riera, David Colomera, Xavier Graset, Antón Costas, Jordi Batiste, entre d’altres. Aquest llibre solidari vol contribuir a la difícil tasca de desestigmatitzar a persones en situació de vulnerabilitat que la Fundació atén des de fa 25 anys.

Un sopar benèfic molt especial conduït per Joan Carles Peris (periodista) que té com a finalitat la recaptació de fons per augmentar 25 llocs de treball estables d’inserció en 2019.

El menú que acompanyarà aquest Sopar Solidari constarà d’una recepció amb copa de cava per guiar l’entrada a la Sala Oval, espai en el que se celebrarà l’esdeveniment. El sopar s’iniciarà amb una saludable amanida de llagostins amb salmó com a primer plat, seguida d’un suculent confit d’ànec de segon i culminada amb un saborós pastís de 25 aniversari. Tot això degustat amb una bona dosi d’aigua, vins (ànima de raïmat blanc, ànima de raïmat negre) i cava (anna blan de blancs) per cortesia de Codorniu, cafès i infusions (1).

 

Reserva ja la teva entrada

https://www.atrapalo.com/entradas/cena-solidaria-la-noche-por-la-inclusion

L’acte també ofereix les següents modalitats de col·laboració, tant si ets empresa com particular:

 • Taula Solidària:
  • Taula per la Inclusió: aportació econòmica de 3.000€ (2).
  • Patrocinant un Lloc de Feina: aportació econòmica de 6.000€ (3).
  • Patrocinador Principal: aportació econòmica de 12.000€ (4).
 • Fila Zero: si no pot assistir, pot realitzar la seva aportació a: ES33 2100 1151 2302 0005 2306 (5).
 • Donacions en espècie: col·labor amb la donació de productes destinats al sopar (6).

Les taules s’organitzen per a deu comensals, l’aforament màxim és de 500 persones.

Per qualsevol dubte contacteu amb Secretària Tècnica a través del e-mail rrpp@formacioitreball.org o bé al telèfon 676 507 778

 • (1) El menú podria patir alguna modificació.
 • (2) Es pot adquirir la Taula per la Inclusió contactant amb la Secretària Tècnica. Consultar les contraprestacions per l’empresa.
 • (3) Es pot adquirir la Taula Patrocinant un Lloc de Feina contactant amb la Secretària Tècnica. Consultar les contraprestacions per l’empresa.
 • (4) Es pot adquirir la Taula Patrocinador Principal contactant amb la Secretària Tècnica. Consultar les contraprestacions per l’empresa.
 • (5) Abans de fer l’aportació contactar amb la Secretària Tècnica. Consultar les contraprestacions.
 • (6) Abans de fer la donació contactar amb la Secretària Tècnica. Consultar les contraprestacions per l’empresa.


VEURE TOTES LES NOVETATS