Taula Amiga es consolida cap al compromís social en la VI edició de premis “Territoris Solidaris” del BBVA

08 febrer 2019 Notícies

Aquesta setmana, BBVA, entitat bancària de prestigi mundial, ha reconegut  fins a 31 empreses del territori pel seu treball generant impacte social.

Aquesta VI edició  dels premis coincideix amb el tercer any en què la Fundació Formació i treball ha estat reconeguda amb el premi Territoris Solidaris.   Aquests guardons que se celebren anualment  reconeixen projectes i / o iniciatives socials, esportives o lúdiques  dirigides a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Territoris solidaris es una iniciativa de BBVA en la que los empleades en activo, jubilats y pre jubilats a nivell nacional tenen la oportunitat de proponer y votar los projectes de entitats  sense ànim de lucre  que vulguin impulsar.

Enguany van participar un total de 45 projects.  En concret,  Taula Amiga, el nostre menjador social a Tarragona ha estat reconegut pel ferm compromís en l’entorn social,  l’atenció de persones en risc d’exclusió social,  així com per la generació de llocs de feina. Una tasca que proporciona com a resultat un triple impacte vers l’ecosistema: social, mediambiental i econòmic.

Des de la Fundació, estem molt orgullosos de rebre aquest reconeixement, i sobretot volem posar en valor el suport i compromís del personal de BBVA per la seva confiança en el projecte. Premis com aquest demostren la importància del nostre treball per la inclusió de persones en situació de vulnerabilitat. Treballem i ens superem cada dia sent compromesos amb les necessitats de la nostra societat, amb un futur digne i sent referents en la inclusió com a bandera per a la superació d’obstacles.

A continuació et deixem el link del nostre projecte Taula Amiga, mès que un menjador social:

 

 VEURE TOTES LES NOVETATS