“Un somriure per bandera”, una història de superació a Càritas

16 maig 2018 Notícies

Necessites ajuda per cuidar una persona gran? Necessites un cop de mà amb les tasques de la llar? Per mitjà de la borsa de treball domèstica, Càritas fa d’intermediària entre famílies que necessiten ajuda en la llar –per treballs domèstics o cura de persones dependents– i persones que tenen les competències i habilitats en el treball de la llar i que han cursat un itinerari a la Fundació Formació i Treball.

Un bon exemple és el cas de la Montse, que transmet vitalitat i passió amb cada frase que expressa en aquesta entrevista realitzada per Càritas Barcelona, on explica tot el que ha aconseguit i com ha dignificat la seva vida.

La borsa de treball de Càritas és una borsa d’ocupació efectiva que permet posar en contacte treballadors, que han fet un itinerari d’inserció a la Fundació Formació i Treball, amb particulars amb necessitats concretes. Actuem, d’una banda, a partir d’una intervenció centrada en les necessitats de les persones donat que es concep el Sector de Servei Domèstic quasi com l’única ocupació que les possibilita a obtenir ingressos mitjançant la relativament ràpida entrada en un mercat laboral cada vegada més tancat i difícil. Per l’altra, treballem a partir d’una intervenció centrada en la situació del propi sector a través d’una tasca de sensibilització i denúncia que serveixi per conscienciar la societat sobre la situació d’injustícia i les diferents problemàtiques que presenta el sector.

Si necessites ajuda en les tasques de la llar o en la cura d’una persona gran, pots demanar informació i posar-te en contacte aquí.

 

 VEURE TOTES LES NOVETATS