Vine a veure’ns al Saló de l’Ocupació Juvenil!

15 març 2018 Notícies

Preparat? El teu futur comença ja!

Des del dimecres 14 de març fins el divendres 16 de març té lloc el primer Saló de l’Ocupació Juvenil a la Fira de Barcelona. Aquesta nova proposta, que se celebra en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona, vol esdevenir un gran punt de connexió entre la població jove i tota la oferta formativa i laboral. D’aquesta manera, el saló permet als visitants descobrir els serveis públics i municipals de recerca de feina, informar-se sobre els programes i projectes d’entitats del tercer sector que disposen de programes d’orientació i de recerca de feina, entrar en contacte amb empreses que busquen talent jove i/o ofereixen feina de qualitat al Market Place del Saló; així com acostar-se al món de l’emprenedoria com una oportunitat més d’accedir al món laboral o assessorar-se sobre els teus drets i deures laborals.

A l’stand de Formació i Treball, on aquests tres dies hi haurà professionals de diferents departaments de la Fundació, tindrem a la disposició dels visitants i entitats informació sobre les activitats que realitzem per millorar la inclusió i la inserció de persones en risc d’exclusió social. A més, les persones que s’acostin poden preinscriure’s als cursos d’auxiliar de cuina i de cambrer/a que s’inicien el proper 3 d’abril i tastar les galetes especials que han realitzat els alumnes i treballadors de l’Escola Restaurant D’ins. 

 

Vols acreditar-te i descobrir tot el que t’espera? El registre per entrar a al Saló de l’Ocupació Juvenil és gratuït i es pot fer clicant aquest enllaç.VEURE TOTES LES NOVETATS