Xarxa de recursos laborals: accions per a una millor comunicació entre entitats que afavoreixen la inserció laboral a Sant Adrià de Besòs

01 març 2019 Notícies

Quin tipus de relació volem amb les empreses? Aquesta ha estat una de les preguntes claus en la trobada de la xarxa de recursos laborals que es va realitzar dimecres passat en la nostra seu de St. Adrià de Besòs on vam celebrar la primera jornada sobre “Inserció laboral empreses i entitats.

Parlem el mateix llenguatge? L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de l’Ajuntament de St. Adrià de Besòs, el Sr. Joan Callau i el nostre director general el Sr. Albert Alberich.L’objectiu de la jornada era que les persones participants poguessin donar a conèixer les accions que desenvolupen en el territori de Sant Adrià del Besòs, compartir les dificultats del treball diari i, d’altra banda, analitzar la possibilitat de crear instruments de comunicació i coordinació.

En la taula d’inclusió han participat en Jordi Gusi (gerent d’Ecas – Federació d’entitats catalanes d’acció social), la Teresa Blaco (Escola d’idiomes Edist), en Jaume Palou (FC Tecnics), La Nina Vila (Creu Roja), en José Roldán (Casal dels Infants) i de la nostra plantilla l’Astrid Mondejar i l’Héctor Suárez (Formació i Treball).

La Xarxa és un espai on s’integraran tots els recursos laborals que fins ara estaven dispersos per tal d’afavorir que els professionals treballin de manera més eficient i que la ciutadania conegui les possibilitats existents per a millorar la seva ocupabilitat.VEURE TOTES LES NOVETATS