Formació i Treball dóna el pas i crea la seva primera revista: Inclusiva (i01)

08 gener 2020 Notícies

Una nova publicació que neix amb l’esperit compromès de visualització, recerca i divulgació de la feina que es realitza al tercer sector en clau de justícia social i mediambiental.

El passat mes de desembre es va presentar oficialment Inclusiva de la mà del nostre Director General, Albert Alberich en un acte on se li feia entrega del primer exemplar a Ada Colau, Alcaldessa de Barcelona.

D’aquesta manera la revista arrenca de manera ambiciosa amb tres números anuals, i més de 30 pàgines (com no, de paper 100% reciclat) al llarg de les quals el lector podrà trobar sota un tema vertebrador, diverses seccions amb reportatges en profunditat, entrevistes, recomanacions… Sense donar de costat, per descomptat, a l’actualitat i deixant sempre un espai a l’oci i la cultura. Aquest és el seu valor diferencial, una revista que abordi els grans temes socials amb una visió de 360º.

Un dels reptes que planteja Inclusiva és el de convertir-se en finestra no només de les entitats i personalitats del sector social, polític i empresarial, sinó també i sobretot de les persones per les quals treballa l’entitat, els protagonistes que són el motor, donant-los d’aquesta manera la veu que de vegades no tenen.

Com relata Albert Alberich en l’editorial d’aquest primer exemplar: “El nom de la revista que avui us arriba és tota una declaració d’intencions, és el reflex del desig de seguir avançant cap a una societat inclusiva. Tenim senyals que cada vegada més col·lectius es senten interpel·lats per la necessitat de fer comunitat, de trencar barreres inventades, de ser conscients que tots hauríem de néixer amb els mateixos drets i les mateixes oportunitats.”

Inclusiva es pot trobar en format paper a la nostra xarxa d’establiments solidaris, les botigues  Botiga Amiga i els restaurants i cafeteries de D’ins . També es pot accedir-hi en format digital aqui.VEURE TOTES LES NOVETATS