«

»

Aprenentatge – Servei realitzat per alumnes a Sant Esteve de Sesrovires

Els alumnes del programa Reincorpora “Especialista en Neteja” realitzat a la seu de Sant Esteve Sesrovires finalitzen l’Arranjament de l’entorn la Font de la Guineu dins del Parc Forestal Can Cases de Martorell.

El Programa, subvencionat per l’Obra Social “la Caixa”, va començar al mes de març i consisteix en la realització de 17 Itineraris de formació i Inserció que facilitin la millora de les competències professionals i transversals, el desenvolupament de valors i la integració laboral en la empresa.  Els Itineraris contemplen una fase formativa com a Especialista en Neteja, un Aprenentatge-Servei que pretén retornar a la comunitat el que s’ha aprés en el curs, una fase de pràctiques en empreses i un dispositiu d’inserció posterior per facilitar la integració al món laboral.

En aquest cas, la Fase d’Aprenentatge-Servei, realitzada del  27 de maig al 5 de juny, ha consistit en la Recuperació de la Font de la Guineu de Martorell.

 

 

Els alumnes han participat activament,  seguint les indicacions tècniques, en la reparació de les taules i bancs de fusta, neteja de grafits de la Font, retirada d’elements que poden ser perillosos, reperfilat i protecció del camí, elaboració de cartells indicatius i neteja de brossa i de l’entorn en general.

El passat 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient i coincidint amb el 25è aniversari del Parc Forestal, es va fer un acte institucional d’agraïment, amb la presència de la Regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Martorell, la Sra. Sira Sanz i la tècnica de Medi Ambient, la Sra. Glòria Carrera;  en aquest acte de cloenda es va lliurar un diploma de participació als alumnes i es va reconèixer el seu esforç.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/aprenentatge-servei-realitzat-per-alumnes-a-sant-esteve-de-sesrovires/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.