«

»

Cafè i Xocolata per la inclusió

En el marc de la Fira Solidària de Nadal d’Economia Social que impulsa l’Ajuntament de Barcelona, es reuniran 23 entitats barcelonines que treballem per fer front a les dificultats d’inserció sociolaboral de col·lectius en risc d’exclusió.

Una oportunitat per conèixer, més de prop, el treball productiu, innovador i sostenible d’empreses d’inserció. Iniciatives d’economia social que incorporen un valor afegit social i mediambientalment.

Els participants de la Fira, ens organitzem en torn a les sis federacions integrants de la Xarxa d’Economia Social, en el nostre cas a través de la Federació d’Empreses d’Inserció de Catalunya (FEICAT).

La Fira se celebra del 15 al 23 de desembre als Jardinets de Gràcia i es presenta com l’espai perfecte per enllestir les compres dels últims regals de Nadal mentre preneu una xocolata amb xurros, un cafetó calentet o alguna pasteta… esmorzar o berenar que trobareu al nostre estand de la Fira, dedicat a la presentació del nou projecte de formació i inserció laboral de la Fundació, D’INS escola – restaurant.

 L’escola, impulsada amb el suport del grup Áreas, s’inaugurarà oficialment el proper gener de 2013.

Si voleu més informació sobre el programa de la Fira, podeu consultar el següent link

Us esperem!

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/cafe-i-xocolata-per-la-inclusio/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.