«

»

Projecte INCLOU, treball en xarxa i acompanyament a les persones

Des de la delegació de DÍNS GARRAF, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, desenvolupem el projecte INCLOU, un servei integral adreçat a persones en risc d’exclusió. Aquest servei vol posar-se a disposició d’entitats i serveis socials per tal que puguin derivar-nos a persones amb les que treballarem des de varios eixos:

TREBALL EN XARXA

  • Projectes per pal·liar la pobresa. Mesa d’Entitats Socials: Banc Aliments de Vilanova, campanyes de sensibilització a Instituts de secundària i mitjans de comunicació locals, Mecenatge d’empreses o Gremis per projectes.
  • Projectes facilitadors d’oportunitats laborals. Ajuntaments del Penedès/ Garraf. Serveis de recollida de residus, neteja viaria, etc.

Servei d’ACOMPANYAMENT A LES PERSONES

  • Atendre, informar i orientar a persones amb problemàtiques específiques dins diversos àmbits: socials, educatius, sanitaris, d’habitage.
  • Oferir atenció de la demanda, orientació, detecció de necessitats, assesorament en la gestió d’economia familiar, millora de l’habitatge, orientacio en temes de salut, millora de les seves competències transversals (Aules d’alfabetització i Alfabetització digital), habilitats socials i comunicatives (Tècniques d’entrevistes..). Orientació cap a la formació ( Cursos de formació ocupacional, Aules d’adults, etc.). Itineraris personalitzats d’inserció, millora de competències laborals (confeccionar cv, aula de recerca de feina…)

A continuació us deixem algunes imatges de les sessions del projecte.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/inclou/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.