«

»

Iniciem de nou el Programa d’Entrega Social per a Entitats

Enguany repetim l’experiència de posar en marxa El Programa d’Entrega Social per a Entitats (Cadena d’Oportunitats), un projecte dirigit a cobrir les necessitats d’usuaris atesos per altres Entitats.

Durant la primera edició vam poder comprovar l’efectivitat del treball en xarxa abastint tant a famílies amb necessitats bàsiques com a altres entitats del tercer sector. Van participar vint-i-set entitats entre la comarca del Barcelonès i la del Tarragonès i es va poder atendre un total de 2.314 usuaris, unes 2.260 famílies.

Cadena d’Oportunitats té diferents vies d’actuació: Per un costat abastim de roba de vestir i de la llar a famílies i persones derivades d’altres entitats, fet que ens permet ampliar el nostre impacte social. Al mateix temps, des de D’INS Escola – Restaurant, proporcionem servei de càtering per a menjadors socials de Barcelona (actualment ja estem subministrant més de 80 menús diaris). I per últim, disposem d’una via d’entrega de menjar fresc que es treballa des del nostre menjador social Taula Amiga a Tarragona, on diàriament usuaris derivats de Serveis Socials hi tenen accés.

El projecte destaca pel seu caràcter transformador respecte a la implicació cada cop major del teixit empresarial i també dels particulars en la creació de segones oportunitats, tan pel que fa al reciclatge d’objectes en desús, com al fet de cobrir amb aquests les necessitats bàsiques d’una persona o família que té mancances greus.

Aquest recurs, finançat de nou pel Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, el desenvoluparem durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2015 a la seu principal de Sant Adrià i a la delegació de Vila-seca (Tarragona). Per ara ja hi ha més de vint entitats beneficiàries, esperem que en aquests mesos poder tornar a donar cobertura a moltes famílies i a moltes entitats.

Recordeu que la vostra roba, mobles o altres objectes de la llar en desús poden millorar la vida de moltes famílies.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/iniciem-de-nou-el-programa-dentrega-social-per-a-entitats/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.