«

»

Iniciem l’entrega d’aliments frescos a famílies del projecte Alimentem Somriures

Avui comença el repartiment de les bosses d’aliments frescos a famílies de l’Eix Besòs (Besòs-Maresme, Verneda-La Pau, Bon Pastor i Baró de Viver). Des d’ara i fins a la segona setmana del mes de juliol, diverses famílies amb necessitats nutricionals rebran setmanalment aliments frescos per tal que infants, adolescents i els altres membres de la família puguin elaborar els àpats en els seus domicilis i reforçar la seva dieta nutricional.

Sota el títol Alimentem Somriures, el projecte pretén millorar la qualitat de vida dels menors en situació o en risc d’exclusió social que formen part de les 60 famílies ateses pel projecte. D’aquesta manera, els nens i nenes de l’Eix Besòs tindran consciència, a través de les seves famílies, de com elaborar una dieta equilibrada utilitzant les bosses d’aliments que seran entregades.

Alimentem Somriures

Fins al juliol, es realitzaran aproximadament 1.080 entregues. L’objectiu és atendre persones i sensibilitzar-les de la necessitat d’una alimentació digna i equilibrada. Per aquest motiu, el projecte comptarà amb l’organització d’activitats divulgatives, entre xerrades, tallers i campanyes.

Gràcies a la col·laboració de diferents empreses amigues, Alimentem Somriures és avui una realitat. Es tracta d’un projecte nascut de la Fundació Formació i Treball en coproducció amb l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, i que s’emmarca dins dels Plans d’Ocupació.

    

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/iniciem-lentrega-daliments-frescos-a-families-del-projecte-alimentem-somriures/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.