«

»

Confiança i compromís educatiu, a través del Programa Lexcit

Dijous passat vam celebrar l’acte de signatura de l’acord de col·laboració entreAjuntament de Sant AdriàBiblioteca Font de la Mina, la Fundació Jaume Bofill y la Fundación Formació i Treball per promoure el programa LECXIT, Lectura per l’Èxit.

LECXIT és un programa que té per objectiu millorar la comprensió lectora dels infants. L’activitat principal consisteix en un espai de lectura setmanal a la biblioteca on alumnes entre els 7 i els 10 anys, de les escoles del barri comparteixen amb voluntaris/es moments de conversa i de lectura que els ajuden a consolidar els seus aprenentatges i a incrementar les seves competències lectores. El voluntari/a contribueix a la creació d’un espai d’entreteniment, confiança i compromís educatiu amb l’Infant.

Lecxit és un projecte de la Fundació Jaume Bofill, que s’encarrega de fer el suport i la formació dels voluntaris, inicialment. La Fundació Formació i treball fa la recerca dels voluntaris i l’assegurança. Les escoles del barri seleccionen els nens que tenen més mancança i aporta els seus alumnes a la biblioteca.

Actualment hi ha 7 voluntaris i 9 nens que vénen a la biblioteca, 3 voluntaris que van al IES Fòrum i 2 voluntaris que van a L’escola Mediterrània per llegir amb alumnes. A partir d’octubre, la biblioteca Sant Adrià també s’incorporarà al projecte.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/lexcit/

2 comentaris

 1. licka

  hola EM DIC LICKA YO QUIERES UNA FORMACION

  1. alexandra

   Buenos días Licka,

   En este momento sólo tenemos plazas para el curso de Aula Oberta, dedicado al apoyo en la búsqueda de empleo. Si te interesa participar puedes enviar un correo electrónico con tu correo a: aulaoberta@formacioitreball.org

   Gracias por avanzado,
   Saludos,

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.