«

»

Projecte Home estrena botiga Roba Amiga

Des del setembre de 2015, fruit de l’acord de col·laboració entre la Fundació i Projecte Home Catalunya, neix una nova botiga Roba Amiga com iniciativa conjunta d’ambdues entitats. Una botiga solidària, com les cinc que gestionem des de la Fundació Formació i Treball, creada amb l’objectiu d’oferir llocs de treball a les persones que es troben en l’última fase del tractament i que tenen dificultats per assolir la inserció laboral en el mercat ordinari.

La botiga forma part del projecte Roba Amiga, una xarxa d’establiments especialitzats en roba de segona mà i restes d’estoc, i s’ha obert en conveni amb la Fundació.

Si voleu visitar-la, la trobareu al carrer Mare de Déu del Port 337-339 (Districte de Sants-Montjuïc, Barcelona) durant els següents horaris:

Dilluns 16.30 a 20.30h
Dimarts a Divendres 10.00 a 14.00h i de 16.30 a 20.30h
Dissabte 10.00 a 14.00h

Els ingressos que s’obtinguin es dedicaran a fomentar la inserció laboral de persones usuàries en situació de risc d’exclusió social. S’encarregaran de gestionar la botiga dues persones que han acabat o bé es troben en l’última fase del tractament de rehabilitació de les addiccions. Aquests llocs de treball aniran canviant per tal de donar noves oportunitats d’inserció laboral a diferents usuaris.

Què és Roba Amiga?

Roba Amiga és un projecte social líder en el tractament del residu tèxtil a Catalunya, realitza directament el servei de recollida de roba de segona mà a més de 150 municipis de la província de Barcelona i Tarragona. A través de la instal·lació de 530 contenidors i serveis de recollida a domicili en ciutats com Barcelona, recupera anualment més de 3.000 tones de residu tèxtil.

Més informació a NOTA DE PREMSA

www.robaamigaei.org

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/projecte-home-estrena-botiga-roba-amiga/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.