«

»

Ajudar a fabricar ales per a poder volar

Els voluntaris representen un testimoni de compromís únic, dedicant el seu temps a ajudar-nos a ampliar l’abast de la nostra tasca social. En l’actualitat la Fundació compta amb més de 90 persones que durant el 2015 van dedicar més de 16.000 hores de feina a l’Entitat.

La participació en el Programa de Voluntariat inclou rebre formacions adreçades a la millora de competències. Entre elles destaca la conferència impartida per un líder d’opinió; enguany hem tingut la sort de comptar amb la presència d’Eduard Sala, Coach personal i formador, i actual Responsable d’Acció Social de Càritas Diocesana Barcelona.

La jornada es va iniciar amb el resum del pla anual de voluntariat, a càrrec de la Carme San Miguel, coordinadora de voluntariat, i la presentació del balanç social 2015 de la Fundació, a càrrec de l’Albert Alberich, director general de la Fundació, per a continuació donar pas a la intervenció de l’Eduard Sala titulada: “Fem voluntariat o som voluntaris? Brúixoles, jugadors de golf, varetes màgiques i elefants desbocats. Quan acompanyar esdevé caminar en terra sagrada… i de puntetes”.

La sessió va ser molt emotiva, l’Eduard ens va fer agitar l’ànima i brillar els ulls als més de 40 voluntaris i voluntàries que van poder assistir. Ho va aconseguir quan ens va recordar com des de la Fundació, amb la tasca diària de cadascun de nosaltres canviem el desenllaç de moltes històries, catalitzem a les persones ateses a la Fundació i les ajudem a fabricar les seves pròpies ales per a què puguin volar per elles mateixes. La trobada va posar èmfasi en la força que té aquesta gran família de més de 350 persones per construir un món que tingui oportunitats per a tothom.

Des d’aquí volem donar les gràcies a l’Eduard per ajudar-nos a carregar de força, esperança i il·lusió la nostra motxilla.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/ajudar-a-fabricar-ales-per-a-poder-volar/

2 comentaris

  1. Roser

    Va ser un plaer com a voluntaria poder escoltar i participar jo diría que mes interiorment que exteriorment. Ens vàrem fer preguntes que normalment no ens ni plantegem i les respostes tambė vàren ser sorprenents. Gràcies doncs per la jornada

    1. alexandra

      Gràcies a tu Roser! per formar part d’aquest projecte i ajudar-nos a donar-li forma dia rere dia.

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.