«

»

Ampliem la xarxa de contenidors de recollida de roba i sabates a Mollet

Estem orgullosos de que dia rere dia més Ajuntaments recolzin la nostra tasca, en aquest cas volem destacar la nova incorporació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès qui des d’ahir, recolza la tasca mediambiental que desenvolupa la Fundació Formació i Treball en col·laboració amb Càritas Diocesana de Terrassa.

A partir de la signatura del conveni, pioner a Catalunya, es procedirà a la instal·lació de contenidors de roba usada per articular la seva recollida i, alhora, potenciar la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social.

En aquest sentit, el director president de Càritas Diocesana de Terrassa, Salvador Obiols, ha agraït “la constant solidaritat i sensibilitat de l’Ajuntament, del seu alcalde, de la regidoria de Serveis Socials i de la ciutat de Mollet en general, qui sempre s’han mostrat disposats a donar passos com aquest en benefici de les persones més necessitades”. Obiols ha afegit que ”aquesta iniciativa que neix a Mollet i que en principi s’estendrà a 54 municipis més, se suma al gest de l’Ajuntament, l’any passat, d’oferir un local a Càritas on està instal·lada l’actual botiga solidària”.

De la seva banda, el nostre director de Formació i Treball, Albert Alberich, ha recordat que “l’objectiu final és crear oportunitats i dignificar aquelles persones en risc d’exclusió social, ja sigui treballant en la recollida de la roba o a la planta on es tracta la roba usada de Sant Esteve Sesrovires”.

 

 

Així mateix, per a Josep Monràs, alcalde de Mollet, ”aquesta petjada que avui neix a Mollet ens fa sentir molts orgullosos”, ja que no només ”facilitem a la ciutadania que pugui donar aquella roba que no utilitza perquè altres persones puguin vestir dignament”, sinó que comporta que ”el valor d’aquests contenidors sigui transformar l’exclusió social en inserció laboral i, per tant, en dignitat personal”.

A partir del mes de febrer, 10 d’aquest contenidors s’instal·laran per diferents punts de Mollet.

Serà la primera vegada que una ciutat catalana signa un conveni semblant acollint contenidors de Càritas.

Desitgem que aviat avanci el desplegament d’aquests contenidors en tot el territori.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/ampliem-la-xarxa-de-contenidors-de-recollida-de-roba-i-sabates-a-mollet/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.