«

»

Aquest cap de setmana ens trobareu a la fira “COLORS AL GÒTIC”!!!

Per primera vegada arriba a Barcelona “Colors al Gòtic”. Una festa que es celebrarà el proper dissabte 6 d’octubre al barri Gòtic i La Rambla de Barcelona entre les 12 i les 20 hores.

Amperson Consulting, Barna Centre, l’Associació d’Amics de la Rambla i l’Ajuntament de Barcelona, volem dinamitzar d’aquesta manera l’activitat, cultural, gastronòmica i comercial del centre històric de Barcelona. La gran festa del color és un esdeveniment multidisciplinari, preparat per fer gaudir a tots els públics, petits, joves i grans.

L’Avinguda Portal de l’Àngel i La Rambla seran les encarregades de donar la benvinguda a participants i altres curiosos, mentre que la resta dels espais es segmentaran en diverses zones classificades en els seus colors, per facilitar així l’orientació dels visitants dins de les diferents localitzacions.

El programa compta, entre d’altres, amb concerts en directe, conta contes, representacions teatrals, degustacions gastronòmiques i la “Gymkhama dels Colors”, on la destresa i orientació es premiarà amb interessants sorpreses. Es tracta de passejar pels carrers i carrerons del centre, comprar, descobrir botigues, restaurants, hotels, museus, teatres i espais culturals en una ocasió única. Ens trobareu a la botiga de GÒTIC, al carrer Lledó 4-6, local 6!

Per més informació podeu consultar: http://www.festalcentrebcn.com/

US ESPEREM!!!!

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/aquest-cap-de-setmana-ens-trobareu-a-la-fira-colors-al-gotic/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.