«

»

Aquest Nadal implica’t i compra el nostre cupó solidari!

Aquest any la Fundació Formació i Treball realitza un sorteig de Nadal solidari. Una acció que es desenvolupa amb l’objectiu d’aconseguir beneficis per al Programa d’Entrega Social (PES) de la Fundació (finançat per l’Ajuntament de Barcelona). Aquest projecte proveeix de roba, mobles i aliments a famílies amb escassos recursos econòmics i, ara més que mai, volem fer créixer el Programa i arribar al màxim de persones possibles.

Podreu trobar aquests cupons a qualsevol Botiga Amiga de Barcelona, a l’Escola-Restaurant D’INS o a la nostra caseta de la Fira de Consum Responsable impulsada per l’Ajuntament de Barcelona per celebrar aquest Nadal.

El sorteig es realitzarà el 7 de gener de 2016 a la Fundació Formació i Treball. El preu del cupó és de 2€ i els beneficis es destinaran íntegrament al PES. Informarem als guanyadors per poder passar a recollir el seu premi que constarà d’un dinar per a un màxim de 6 persones, amb un total de 6 persones premiades.

Coneixes D’INS?

És una Escola-Restaurant de la Fundació que ensenya l’ofici de cambrer/a i cuiner/a a homes i dones que volen tenir l’oportunitat de treballar i alhora vol oferir la millor qualitat en el servei del Restaurant.

Aquest Nadal implica’t i compra el nostre cupó solidari!

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/aquest-nadal-implicat-i-compra-el-nostre-cupo-solidari/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.