«

»

Arrenca la IV edició del Land Rover Discovery Challengue amb la participació de FiT

Avui s’ha donat el tret de sortida a la Terminal 4 de l’aeroport de Madrid Barajas a la quarta edició del Land Rover Discovery Challenge , el repte solidari organitzat per la marca anglesa que es consolida any rere any com una de les dates assenyalades del calendari de esdeveniments. 42 participants repartits en 14 equips s’enfrontaran a proves que desafien la intel · ligència , l’esperit més aventurer , la destresa i l’habilitat . Per superar aquest repte , comptaran amb la inestimable ajuda dels Land Rover Discovery 4, vehicles d’enorme versatilitat preparats no només per superar els recorreguts més exigents sinó també per acudir a l’esdeveniment més glamurós en la localització més luxosa de la ciutat .


Gemma Mengual i Ana Boyer uniran les seves forces perquè la Fundació guanyi el premi, mentre que Jota Abril i Juncal Rivero ho faran per l’Associació CESAL; Julio Iglesias Jr i Enrique Solís , pel Centre Espanyol de Solidaritat – Projecte Home Madrid; Mònica Martín Luque i Ana Rodríguez per la Fundació Tutelar Canària Sonsoles Soriano Bugnion; Paco Roncero i Anabel Alonso per Fundació Cassià Just; Fernando Andina i José Moro per Fundació Amics de la Gent i Manuel Díaz ” El Cordobés ” i Tamara Falcó per la Fundació ANAR .

El destí d’aquest any és de Tenerife. Els incomparables paratges de les Illes Canàries, brindaran espectaculars recorreguts tant per platja com per muntanya, oferint un ventall de de possibilitats de negocis per a aquest repte adquireixi noves cotes d’emoció i aventura. La IV edició del Land Rover Discovery Challenge promet proporcionar moments inoblidables!

Molta sort a tots i totes els participants ! Els resultats d’aquesta IV edició dels amics el proper dimecres 13 de novembre.

Més info a : Land Rover

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/arrenca-la-iv-edicio-del-land-rover-discovery-challengue-amb-la-participacio-de-fit/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.