«

»

El escarabajo verde – Vestidos de ética

El escarabajo verde – Vestits d’ètica

Els abocadors estan plens de roba rebutjada. Moltes vegades es tira no perquè estigui espatllada, sinó perquè ja no agrada o no està de moda. La indústria tèxtil és una de les més contaminants del món. En el món desenvolupat es pal · lia amb mesures protectores, mentre que en països en vies de desenvolupament els rius se segueixen tenyint dels colors de temporada i els treballadors pateixen l’explotació laboral, fruit de les pressions per servir les peces a temps per les botigues de qualsevol àrea comercial en qualsevol racó del món.

El concepte de moda ètica o sostenible intenta obrir-se pas en aquesta jungla de la moda, en la qual es promou consumir i renovar l’armari de forma constant.

Aquesta setmana L’escarabat verd busca les alternatives amb petits creadors que compren teixits alternatius al cotó o utilitzen cotó orgànic o reciclat i confeccionen fomentant tallers de costura locals o cooperatives en països com l’Índia, on controlen de prop la producció i s’asseguren que els treballadors rebin un sou just.

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/el-escarabajo-verde-vestidos-de-etica/

2 comentaris

 1. MONICA YU

  COMO PODRIA OBTER UN PUESTO DE TRABAJO EN ROBA AMIGA, HACIENDO LO QUE SEA, LO NECESITO, TENGO 49 AÑOS, ME ES MUY DIFICIL ENCONTRAR TRABAJO POR MI EDAD Y POR SER EXTRANJERA, SOY MUY TRABAJADORA, ME GUSTARIA TRABAJAR, AYUDAR EN LA FUNDACION. GRACIAS

  1. alexandra

   Buenos días Mónica,

   En relación a tu consulta y dado que es imposible responder a todas las demandas de empleo, el procedimiento que se sigue es tratar con Servicios Sociales. Una vez allí debes solicitar apoyo a la búsqueda de empleo a tu técnico/a de servicios sociales, y desde allí te ayudarán o te derivará a una entidad como la nuestra (la más cercana a tu domicilio) con el fin de ayudarte en el proceso de búsqueda de trabajo. Nosotros directamente no podemos contratar, la persona debe venir derivada de algún servicio social.

   Esperamos haberte ayudado,
   Saludos,

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.