«

»

El Grup Bon Preu col·labora amb la campanya “Roba Amiga”

El Grup Bon Preu col·labora amb la campanya «Roba Amiga» instal·lant contenidors taronges als aparcaments de 29 hipermercats Esclat de tot Catalunya, per tal de recollir roba, sabates i roba de la llar.

L’objectiu de la campanya és instal·lar contenidors a diferents ubicacions per tal que les persones que ho desitgin hi puguin deixar roba usada a fi que sigui distribuïda entre persones amb escassos recursos i es generin nous llocs de feina.

Durant el 2015, el projecte «Roba Amiga» gestionat per la Fundació, va recollir més de 4.200 tones de roba usada, i a través del seu Programa d’Entrega Social, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Càritas, va donar assistència a 4.005 famílies de l’àrea metropolitana de Barcelona. Al mateix temps, gràcies a aquestes donacions es generen nous llocs de feina per cobrir les vacants dels diferents processos de tractament de la roba, distribució, etc.

La Fundació ja compta amb molts col·laboradors que cada any participen en aquestes campanyes fent possible la tasca de la Fundació i al mateix temps aporten un valor afegit als seus productes.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/el-grup-bon-preu-col%c2%b7labora-amb-la-campanya-roba-amiga/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.