«

»

Inauguració de BiciPark, el primer aparcament de bicicletes vigilat per joves en risc d’exclusió social

El proper DILLUNS 22 D’ABRIL a les 12h tindrà lloc la inauguració de BICIPARK, el primer aparcament de bicicletes vigilat per joves en risc d’exclusió social que inicien un procés de formació transversal en manteniment i mecànica de bicicletes. La prova pilot del projecte es va iniciar el passat 2 d’abril, quan els usuaris de Vilanova i La Geltrú han pogut gaudir gratuïtament durant deu dies d’aquest nou servei a la plaça Eduard Maristany.

L’acte d’inauguració constarà d’una visita a les instal·lacions i parlaments dels responsables del projecte i de les autoritats territorials (Il·lma. Sra. Neus LLoveras i Massana).

El BiciPark és un projecte d’inserció sociolaboral que a més de formar a joves i crear llocs de treball, busca garantir als ciutadans que es desplacen en bicicleta que aquesta estigui segura mentre està estacionada.

Aquest projecte es fruit de la col·laboració de la Fundació Formació i Treball, el seu projecte d’inserció Díns Garraf, l’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Vilanova i La Geltrú.

 

NdP Inauguració Bici Park

Més informació

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/inauguracio-de-bicipark-el-primer-aparcament-de-bicicletes-vigilat-per-joves-en-risc-dexclusio-social/

2 comentaris

 1. Abel Huete Ojeda

  Vull enviar les meves sinceres i cariyoses felicitacions a totes les persones, Entitats, col.laboradors i evidentmenta tots els treballadors. els quals s han format o tant sols fan tot el que poden amb la finaliitat de poder viure i guanyar se la vida com la resta i aixì com per tots els que fan que això sigui pissible.
  Molts ànims i a seguir amb aquesta feina que de ben segur fa sentir se a un com a persona i ple de felicitas.
  Amb tot el meu sentiment.
  una forta abraçada

  1. alexandra

   Moltes gràcies Abel pel teu suport i les teves paraules, són molt amables, ens donen força i ens permeten seguir endavant amb la nostra tasca!

   Una forta abraçada de tots els companys (voluntaris, alumnat i treballadors)!

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.